Veilig op weg met de juiste autobanden bij Ertek autoservice

  • Kwalitatief goede banden voor ieder budget
  • Snelle en vakkundige montage
  • Het juiste profiel voor elk seizoen
  • Altijd de juiste bandenspanning
  • Scherpe pakketprijs voor bandenmontage

Goede autobanden: onmisbaar voor uw veiligheid

Uw autobanden zijn het enige contact met de weg. De profieldiepte van uw banden is van groot belang voor een goede grip op de weg. Ertek autoservice zorgt dat u veilig op weg kan – in alle weersomstandigheden.

Bandenwissel

In een mum van tijd voorzien we uw auto van nieuwe autobanden. Als u de drukte voor wilt zijn, kunt u het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt of APK-keuring nodig? Dan kunnen we deze combineren met uw bandenwissel.

Vervang uw banden op tijd

De wettelijke minimale profieldiepte van uw autobanden is 1,6 mm. Voor optimale veiligheid adviseren wij u om uw banden te laten vervangen bij 2 mm. Als u op winterbanden rijdt raden wij aan om met minimaal 4 mm profieldiepte te rijden.

De juiste bandenspanning

De juiste bandenspanning is belangrijk voor de prestatie van de band. Met een te hoge of te lage bandenspanning gebruikt uw auto meer brandstof en slijten autobanden sneller. Bovendien heeft u minder grip op de weg en wordt de kans op een klapband groter

De juiste autobanden in elk seizoen

Zorg dat u elk seizoen met de juiste banden rijdt. Het profiel van een winterband is anders dan die van een zomerband. Hierdoor heeft een zomerband minder grip op nat en besneeuwd wegdek bij lage temperaturen beneden de 7 graden. Met hogere temperaturen is uw remweg juist een stuk korter als u zomerbanden rijdt. Laat uw autobanden daarom altijd ruim voor het nieuwe seizoen omwisselen. Wanneer u niet veel kilometers maakt en niet met winters weer rijdt, zijn 4-seizoenenbanden een slimme optie.

Velgen bij Ertek autoservice:

Specialist in velgen voor alle merken

  • Direct te combineren met een bandenwissel
  • Behoud van de kwaliteit van uw banden
  • Deskundige en snelle montage
  • Altijd garantie op uw nieuwe velgen

Het aanbod stalen en lichtmetalen velgen

Ertek autoservice heeft een groot aanbod lichtmetalen en stalen velgen. Of het nu gaat om 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren of velgsloten: bij Ertek krijgt u altijd passend advies en de beste aanbieding. 

Lichtmetalen of stalen velgen: bepaal zelf de uitstraling

Met velgen kunt u het verschil maken. Zilver, zwart, antraciet of oranje: alles is mogelijk. U bepaalt zelf welke uitstraling het beste bij u en uw auto past. 

Lichtmetalen velgen  of aluminium velgen zijn echte blikvangers voor uw auto. Ze geven uw auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk en zijn bovendien licht in gewicht en roestbestendig. 

Combineer montage velgen met een bandenwissel

Verruilt u uw zomerbanden voor winterbanden? Of bent u om een andere reden toe aan nieuwe banden? Dan kan het slim zijn om uw bandenwissel te combineren met het monteren van uw nieuwe velgen. U betaalt voor de montage van uw velgen niets extra en u staat in een mum van tijd weer buiten met uw nieuw velgen en banden.